Over mij

Ik ben Myrian Franken, woon in Haaren en ben moeder van twee tienerjongens.
Vanaf de dag dat ik als kind geïnteresseerd was in yoga, en later op 16-jarige leeftijd mijn eerste les ging volgen, heeft yoga mij niet meer losgelaten als manier om dichter bij mezelf te komen. De ervaring van het leven heeft mij gebracht waar ik nu voor sta. Telkens vanuit mijn gevoel, terug naar de basis, met eenvoud en stevig met de beide voeten op de grond.
Bijzonder was voor mij het moment waarop mijn eigen yoga-docente mij uitkoos om haar op te volgen, en daarom ben ik een opleiding gaan volgen als yoga-docente.
Na 5 jaar studie heb ik mijn opleiding in Tilburg bij Hans ’t Hart, De Blikopener, in 2003 afgerond en sindsdien geef ik al jaren met veel plezier les. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Yogaleerkrachten en volg daarbij verschillende bijscholingen.
Deze opleiding heb ik op de eerste plaats voor mezelf gedaan, mijn bewustwordingsproces, wat me veel verdieping en vertrouwen heeft gegeven. Het is daarom voor mij een uitdaging om me ook in het lesgeven te blijven ontwikkelen, en mijn cursisten vooral door mezelf te blijven, te mogen begeleiden en ondersteunen op hun yogapad.

Met een warme zonnegroet,

Myrian